English resumé
Cv - om Cecilie RønningPresse og omtaleCecilie Rønning - BilderCecilie Rønning lydklipp operaCecilie Rønning repertoarCecilie Rønning bookingcecilie rønning hovedside//presseklipp - omtale
Nettavisen kulturspeilet
Cecilie Rønning overbeviste. Det er nok en sopran

Varden - november 2010
Vidunderlige Vivaldi : Skien kirke
Vivaldis ” Magnificat” og ”Gloria” fyllte hele kirkerommet i Skien kirke lørdag kveld.

Magnificat er akkurat så storslått og mektig som det høres ut, og med koret Con Vocale og sopranen Cecilie Rønning og mezzosopranen Marianne Andersen som solister var det praktfulle anslaget gjort. (Ragnhild Johansen)

Varden - Promenadekonsert i Ibsenhuset.
Cecilie Rønning, Anders Vangen , Didrik Sollie -Tangen
Til lyden av sopranen Cecilie Rønnings stemmeprakt i tillegg til et orkester i storform, var det bare å lene seg tilbake i trygg forvissning om at dette ville bli en nytelse av en musikkopplevelse. Og perlene kom på ei snor. (Ragnhild Johansen)

Nyttårskonsert i Langesund
En pangstart! Cecilie Rønning tro til så det nesten blafret i papirene til lydmannen bakerst
Soliser: Didrik Sollie-Tangen, Cecilie Rnning og anders Vangen

Storslagen nyttårskonsert!! 2010
Cecilie Rønning bød på praktfull og imponerende underholdning.
Sangerinnen fyllte lungene med luft og serverte den ene tonen mer imponerende og gåsehudfremkalende enn den andre.
(Karina hagen)

Varden
Ibsenhuset: vakker sopran : Cecilie Rønning, var en av de to dyktige solistene.
Cecilie rønning og Didrik Sollie-Tangen var sangsolister denne gangen. Rønnings varme, vakre sopran har vi skrytt av før. (Olav Graasvold)

TA:2010: Nyttårskonsert:
De klokkeklare høye tonene sto helt i taket da operasangerinnen sang. (Kirst Carr)

Januar 2009 - Nyttårskonsert med pomp og prakt.
Didrik Sollie -Tangen og cecilie Rønning var kveldens gjester og imponerte med sine tolkninger av kjendte operasvisker. Cecilie Rønning leverte solide innslag fra operaens verden.
(Marie E.Andresen)

Ibsenhuset:
Publikum i Ibsenhuset fikk oppleve to dyktige solister: Cecilie Rønning og Didrik Sollie-Tangen.
Cecilie fremførte ”Solveigs sang” med en innlevelse og tonedrakt på en fremragende måte.
(Bjørn Johannessen)

Ibsenhuset:PD: 2010
Trollbandt publikum under nyttårskonserten. Med sin sterke sopran overbeviste Cecilie fra første sekund. Det var en mektig opplevelse å høre Cecilie rønning under fredagens nyttårskonsert.

Flaggermusen 2001 (Kulturspeilet - www.pluto.no)
Sesongens siste premiere bare bestyrket det inntrykket vi i økende grad har fått utover sesongen: Den Norske Opera er nå i ferd med å få et lag med egne sangere som overbeviser og står på selvstendig og sterk grunn. Denne gang var det Cecilie Rønning som sto fram for oss i rollen som Adele, kammerpiken. Hun hadde en overbevisende opptreden og henne vil vi sikkert høre mer fra i sesongene som kommer.
Les hele anmeldelsen her

Fargerik barneforestilling under Johan Halvorsens Musikkfest 2009 (Drammens Tidende)
Jeg kunne lese i ansiktene til de barna som hadde møtt frem at dette levde de med både fryd og innlevelse, skriver vår anmelder. "Mads Wighus og Cecilia Rønning avslørte seg som to flotte klassisk skolerte sangere"
Les hele anmeldelsen her

Privat arrangement:
Tusen takk for fellesgaven til min bursdag.som dere vet er musikk min store lidenskap, og der traff dere spikeren på hodet. Cecilie Rønning sang Puccini -og Verdi -arier med slik profesjon og innlevelse at det gikk elektriske strømninger gjennom alle som var tilstede. Dette var en total overraskelse for meg, og jeg holdt nesten på å gå i bakken. Jeg håper vi får høre mye fra dette talentet i årene som kommer.en utrolig begavelse. Og en utrolig morsom bursdagsgave.
Bent.